Fotografie

Pasfoto’s

Wij maken pasfoto’s voor vrijwel alle officiële, nationale en internationale, documenten zoals paspoort, rijbewijs, identiteitskaart en visum. Ook van baby’s, kinderen en hoog bejaarden.

Welkom zonder afspraak

Voor een pasfoto hoeft u geen afspraak te maken. Ook niet voor buitenlandse documenten (visa). En ook bij baby’s is een afspraak niet nodig.

Kosten

Een setje van 6 pasfoto’s die gegarandeerd aan de officiële Nederlandse normen voldoen, kost € 12,50. De meeste internationale pasfoto’s kosten € 15,00 voor een setje van 2 of 4 pasfoto’s.

Internationale pasfoto’s

De standaard pasfoto’s zijn 35 bij 45 mm met een lichtblauwe achtergrond, maar voor Amerika is dit vierkant (2 bij 2 inch, ca. 5 bij 5 cm) met een witte achtergrond. Voor China is het formaat 33×48 mm met witte achtergrond. Dit soort foto’s is voor ons geen probleem.

Profielfoto’s

Uiteraard kunt u bij ons ook foto’s laten maken voor social media (zoals Facebook of LinkedIn), of voor een sollicitatie. Deze foto’s kunt u naar keuze digitaal en/of op papier krijgen.

Uw keuze

Wij maken de pasfoto of profielfoto en laten deze op het scherm aan u zien. U mag zelf kiezen welke foto we uitprinten.

Digitale pasfoto

Voor officiële documenten moet u een pasfoto op papier inleveren. Maar we kunnen de pasfoto of profielfoto ook per mail verzenden.

Gegarandeerd goedgekeurd

Van onze pasfoto’s wordt meer dan 99% direct goedgekeurd. Wanneer de gemeente de foto toch afkeurt, maken wij deze gratis opnieuw.

Baby’s en kinderen

Pasfoto’s van baby’s en jonge kinderen maken wij zonder extra kosten. Dit kan echter wel wat extra tijd kosten.

Bedrijfspas (PhoCS)

Heeft u een oproep gekregen van uw werkgever of supportersclub? Wij zijn aangesloten bij PhoCS (Photo Card Services), dus u kunt bij ons een foto laten maken voor uw toegangspas of supporterspas. Wij maken foto’s voor o.a. KPN en Feyenoord.