Fotoservice

Analoge fotoservice

Film ontwikkelen

Het ontwikkelen van fotorolletjes (o.a. kleinbeeld, APS en rolfilm) is nog steeds mogelijk.

Kleinbeeld (135 film) en APS (IX240 film) rolletjes kleurnegatief (C41 proces) ontwikkelen wij in eigen huis. Dit kost € 5,95.

Rolfilm (120 film), dia (E6) en zwart/wit sturen we op. Dit duurt iets langer en kost € 7,95.

Het is ook mogelijk de negatieven te laten scannen. Hiervoor rekenen wij een toeslag van € 7,95. Op verzoek sturen we de digitale bestanden toe via WeTransfer.

Digitale fotoservice

Ruime keuze

Wij kunnen uw foto’s in verschillende standaard formaten afdrukken, van 9×13 tot 60×90 cm, op glanzend en op mat (lustre/parelglans) papier. Bij het afdrukken worden uw foto’s handmatig op kleur gecorrigeerd. Ook vierkante formaten (van 9×9 tot 60×60 cm), panorama’s (zoals 30×90 cm) of DIN (A5, A4, A3, A2 of A1) is geen probleem.

In de winkel

In de winkel hebben wij twee kiosken staan waar u uw foto’s kunt uitzoeken en bestellen van o.a. een geheugenkaart, USB-stick, externe harde schijf, telefoon of tablet. Hierbij helpen wij u graag. Vaak zijn uw foto’s klaar terwijl u winkelt.

Bestelsoftware

U kunt ook onze software installeren om uw foto’s van uw eigen computer, tablet of telefoon te bestellen.
Software voor Windows: Smart Picture Creation
App voor Android: Smart Picture Creation
App voor Apple: Smart Picture Creation
Gebruik voor de installatie code EU-4SQT

Via email of WeTransfer

Uiteraard kunt u de foto’s ook naar ons mailen. Hiervoor kunt u het e-mailadres info@uwfotoservice.nl gebruiken. Let er op dat de bestanden niet worden verkleind. Graag in de mail de aantallen, formaten en het papiersoort aangeven.

Grotere aantallen kunt u ook toesturen via https://phoco.wetransfer.com/.

Formaten en prijzen

Startkosten

Voor bestellingen tot € 20 rekenen wij € 1,99 aan startkosten

Printkosten

Voor standaard afdrukken (1 uur service) van digitale bestanden hanteren wij onderstaande prijzen:

Scannen en printen

Scannen en printen van negatieven, dia’s en foto’s doen we in eigen huis. Dit kan natuurlijk van kleinbeeld (135 film), maar ook instamatic (126 film), pocket (110 film), rolfilm (120 film) en glasplaat. Het maakt hierbij niet uit of het kleurnegatief, zwart/wit film op diapositief is. Zelfs röntgenfoto’s kunnen we digitaliseren.